המצרכים לקבב הדגים (8 מנות) | המצרכים לרוטב היוגורט |
| - 3 כוסות יוגורט עיזים אורגני
|
- דג ים מקומי, עונתי וטרי ומפולט ללא העור
| |
| |
| |
| - רבע כפית פלפל לבן טחון דק
|
| הכנת הרוטב |
| - פורסים את החלק הלבן בלבד של
|
| |
- רכז דיבס ענבים או סילאן ללא תוספת סוכר
| - במחבת רחבה מ מאדים בחמאה את הכרישה
|
| |
| |
| - מוסיפים למחבת את יוגורט העיזים
|
- קוצצים את פילה הדג בסכין לקוביות
| |
- קוצצים דק מאוד את הבצל הסגול והכוסברה
| - מניחים את הקבבים במחבת הרוטב
|
- מתבלים במלח ים , רבע כפית בהרט, ופלפל שחור
| - מחממים את הרוטב לבעבוע עדין וראשוני ומכבים
|
- לשים כעשר יחד עד לאיחוד המרכיבים .
| |
- צרים לקציצות עגולות ושטוחות
| |
- צורבים על מחבת פסים עד שהם מוכנים
| - מפזרים מעל מעט כוסברה קצוצה
|