קבב דג ים טרי ברוטב לבן קבב דג ים טרי ברוטב לבן 

המצרכים  לקבב הדגים  (8 מנות)

המצרכים לרוטב היוגורט  

  • כ 800 גר פילה
  • 3 כוסות יוגורט עיזים אורגני
  • דג ים מקומי, עונתי וטרי   ומפולט ללא העור
  • 1 כרישה
  • !!!חשוב שלא מהקפאה !!!
  • מלח ים או מלח הימלאיה
  • בצל סגול
  • חמאה
  • כוסברה 
  • רבע כפית פלפל לבן טחון דק
  • מלח ים או מלח הימלאיה

הכנת הרוטב

  • בהרט
  • פורסים את החלק הלבן  בלבד של
  • שמן זית כתית טהור
  • הכרשה לפרוסות דקיקות
  • רכז דיבס ענבים או סילאן  ללא תוספת סוכר
  • במחבת רחבה מ מאדים בחמאה את  הכרישה
  • צ'ילי אדום טרי
  • עד שקיפות .
  • פלפל שחור גרוס
  • מתבלים בפלפל לבן ומלח
  • ההכנת הקבב
  • מוסיפים למחבת  את יוגורט העיזים
  • קוצצים את  פילה הדג  בסכין לקוביות
  • ההגשה 
  • קוצצים דק מאוד את הבצל הסגול   והכוסברה
  • מניחים את הקבבים במחבת הרוטב
  • מתבלים במלח ים , רבע כפית בהרט, ופלפל שחור
  • מחממים את הרוטב לבעבוע עדין  וראשוני  ומכבים
  • לשים  כעשר יחד עד לאיחוד המרכיבים .
  • חשוב שלא להביא לרתיחה 
  • צרים לקציצות עגולות ושטוחות
  • מזליפים דבש ענבים
  • צורבים על מחבת פסים עד שהם מוכנים
  • מפזרים מעל מעט כוסברה  קצוצה