סביצ'ה דג ים מקומי ועונתי
המצרכים  (8 מנות)        התבלינים
•כ 400 גר פילה  דג ים מקומי, עונתי וטרי             !!!חשוב שלא מהקפאה !!!
•מלח ים או מלח הימלאיה
•סומק אמיתי
•בצל סגול          •שמן זית כתית טהור
•אפרסק בשל     •רכז רימונים ללא תוספת סוכר
•נענע שטופה     •מיץ מלימון או מליים
•ניתן גם להוסיף מלפפון או צנון    •צ'ילי אדום טרי
           
ההכנה
•קוצצים יחד את הבצל והנענע   •  חותכים את הפרי לקוביות קטנות
•את הדג חותכים לפי המרקם
מרקם רך או נימוח – קוביות
מרקם יציב – פרוסות דקות ככל שניתן
מערבבים יחד לסלט  יחד עם מיץ הליים
פורסים על צלחת הגשה ומעל מפזרים את הירקות
מוסיפים מיץ לימון או ליים
•מפזרים מעל , תבלינים, פרוסות צ'ילי אדום , מעט עלעלי נענע נוספים ושמן זית .