המצרכים  (8 מנות) 

 

  • כ 5 מלפפונים באלאדי   
  • מלח ים או מלח הימלאיה
  • כ 5 מלפפוני חרוש( שדומים למלון קטן )
  • מיץ מלימון אחד
  • כ 5 מלפפוני פקוס( שדומים לקישוא)
  • סומאק באלדי טחון
  • 1 בצל סגול
  • מיץ מלימון או ליים
  • גרגר הנחלים

  • כ 10 תאנים
  • שמן זית כתית טהור
  • חופן צנוברים
  • ג' יבנה
  • הכנה
  • הגשה
  • פורסים את הבצל  לחצאי עיגול
  • מעל לסלט המוכן מפוררים ג' יבנה 
  • חותכים את מלפפוני הבאלדאי  לקוביות בינוניות


  • חותכים את החרוש והפקוס  לקוביות קטנות
  •  קורעים או חותכים את גרגר הנחלים
  • חותכים את התאנים לשמיניות   


  • מערבבים יחד לסלט  יחד עם מיץ הליים

  • מתבלים במלח , סומאק ושמן זית