משה אנג'ל, אודות והשאלות החשובות מכולן  מתי אוכלים? ומתי נקבע צהריים?

נעים מאוד 

אני משה אנג'ל ואני הפודמן.

לפני 20 שנה כשלמדתי משחק, בעיר הגדולה ניו יורק, נכנסתי לתחום האירוח הקולינרי.

ומאז אני משלב בין  שתי האהבות שלי.

לעמוד מול קהל וליצור חוויות אירוח בלתי נשכחת.

מאז ועד היום אני צועד בדרך  הזאת ומפתח את המיומנויות האלה.

עשיתי זאת בתור ברמן, שחקן תיאטרון ,טבח, במאי, מארח, מורה למשחק ,קונדיטור מנהל מסעדה, מנהל מטבח ועד להיותי בעל מסעדה ושף.

בעקבות ארוע משנה חיים לפני כמה שנים, יצרתי מחדש את הסיורים הקולינריים שלי  ,סדנאות בישול וחוויות אירוח בלתי נשכחות.


הסיורים הקולינירים שלי מתקיימים בשוק ואדי  ניסנאס ובשוק תלפיות בחיפה 

הסדנאות מתקיימות בדירה מרווחת בפרדס חנה או אצלכם 

ניתן להזמין אותי כשף לארוחות עד 15 איש


תמונה: שי רגב