בכל ארוחה, בכל נגיסה שלנו . אנחנו משפיעים.
על הבריאות שלנו, על הבריאות של ילדינו, על השכן בשכונה ועל הים.
אנחנו משפיעים על הכלכלה ועל החוזק שלנו כחברה.
ואנחנו יכולים בקלות רבה, לבחור בחירות שישנו את העולם לטובה.
בעולם מתועש, מהיר משומר. אפשר לבחור רגע להאט, לאכול אחרת, להכין אוכל ממקור ידוע.
לדעת שהארוחה הבאה שלנו היא לא רק טעימה יותר, ופשוטה יותר. אלא גם טובה יותר לנו,
לאקלים שלנו ולדורות הבאים אחרינו.

>>>לרכישה ותאריכים קרובים>>>
להזמנת סדנא פרטית אצל משה או אצלכם 050-7640039

בסדנא נכיר נטעם ונשתמש אך ורק בתוצרת מקומית עונתית וטריה.
עגבניות מהחממות מהישוב שליד, דגים שנדוגו על ידי דיגים עצמאים. שמן זית מקומי.
ועוד. ויחד ניצור מטעמים אך ורק מטוב הארץ .
ויתכן שגם נדע לשאול , מי גידל את החסה? זה דג ים או דג בריכה? מתי עונת המישמש?
מה עושים עם אבן יוגורט ואיפה קונים כזה ? למה ליים ישראלי?
כל סדנא היא חווית אירוח בוטיק שבנויה במיוחד בשבילכם.
תפריט לדוגמא
  • מאפה פתיחה
  • פוקאצ'ה באלאדי - קמח מלא ואזוב מצוי , על הגריל.
    • מטבלים טחינה וחמאה.
  • מאפה סדנא
    • גן ירק ושדה חיטה– מאפה קמח מלא פריך במילוי ירקות באלדי אפויים ,גבינת המאירי ומוצרלה.
  • סלטים
    • טבולה - ירק קצוץ דק ופיריקי מושרה .     התאנה – תאנים פרושות, ענבי יין, בצל, נענע, צנוברים ודיבס רימון .
    • הגן והמקשה - פקוס, חרוש, מלפפונים באלאדי ,אבטיח צלוי, שקדים ואבן יוגורט
    • קרפציו אשכנזי – דלעת טרייה,  טחינה גולמית, כוסברה, ותועפות ליים.
  • עיקרית
    • קבב דג ים - יוגורט חם ודיבס ענבים עם טבעות פלפל חריף
  • תוספות
    • שורשים יפים  - אפייה איטית, זרעי חרדל שום אפוי וכוסברה
  • קינוח
    • כנאפה בייסיק 
  • קוקטייל
    • ערק ,טוניק סומק עם בזיליקום ואפרסק.
>>>לרכישה ותאריכים קרובים>>>

להזמנת סדנא פרטית אצל משה או אצלכם 050-7640039