בכל ארוחה, בכל נגיסה שלנו . אנחנו משפיעים.
על הבריאות שלנו, על הבריאות של ילדינו, על השכן בשכונה ועל הים.
אנחנו משפיעים על הכלכלה ועל החוזק שלנו כחברה.
ואנחנו יכולים בקלות רבה, לבחור בחירות שישנו את העולם לטובה.
בעולם מתועש, מהיר משומר. אפשר לבחור רגע להאט, לאכול אחרת, להכין אוכל ממקור ידוע.
לדעת שהארוחה הבאה שלנו היא לא רק טעימה יותר, ופשוטה יותר. אלא גם טובה יותר לנו,
לאקלים שלנו ולדורות הבאים אחרינו.

להזמנת סדנא פרטית אצל משה או אצלכם 050-7640039

בסדנא נכיר נטעם ונשתמש אך ורק בתוצרת מקומית עונתית וטריה.
עגבניות מהחממות מהישוב שליד, דגים שנדוגו על ידי דיגים עצמאים. שמן זית מקומי.
ועוד. ויחד ניצור מטעמים אך ורק מטוב הארץ .
נדע לשאול , מי גידל את החסה? זה דג ים או דג בריכה? מתי עונת המישמש?
מה עושים עם אבן יוגורט ואיפה קונים כזה ? למה ליים ישראלי?
כל סדנא היא חווית אירוח בוטיק שבנויה במיוחד בשבילכם.

לפרטים והרשמה השאירו הודעה או התקשרו
050-7640039
משה


רוצים לשמוע על עוד קורסים?
קורס יסודות המטבח לנוער
מהשדה לצלחת - סדנת בישול עונתית  imageמהשדה לצלחת - סדנת בישול עונתית  image