מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

חם! המלפפונים אוהבים את החום, כך גם אני. האבטיחים משגשגים ומתוקים, המשמשים השנה מתוקים במיוחד . ערמות צבעוניות של ענבים ואפרסקים, לוביה, במיה ועוד . וכל היופי הזה. וכל השפע נמצא בשוק. ואתם? רוצים לחגוג את השוק ואת השפע? את המטעמים ואת חומרי הגלם? להבין מה עושים עם פריקי. איך מתפוח אדמה פשוט אפשר להוציא מעדן שאין שני לו? איך להשתמש באבן יוגורט. מה עושים עם חרוש?? אבל הפעם, השוק מגיע אליי הביתה בקומה ה 13 עם נוף מרהיב לרוב הארץ שלנו אני מנחה סדנת בישול מחומרי גלם מקומיים, עונתיים ומסורתיים. נכיר את חומרי הגלם. נלמד על ההכנה של הכל וניצור יחד ארוחה מהממת צבעונית ומשביעה הסדנא מתקיימת בפרדס חנה או אצלכם בסלון הביתי. תפריט לדוגמא: סלט תפוחי אדמה באפיית לילה בווינגט שום אפוי ורוזמרין הבר פריקי באלאדי מנזלה – תבשיל חצילים וחומוס בעגבניות העונה סלט מלפפוני קיץ משמש באלדי ופירות אלה ארץ ישראלית . סלט עדשים מונבטות גזר שרוף ושומר הבר . לחם שטוח מחמצת קמח מלא קשה בדיבס חרובים קרפציו ירקות שורש אפויים קישואים "שרופים" עם גרידת אבן יוגורט חליטת "טוניק" טבעית מעשבי תיבול מקומים הסדנא צמחונית ומכילה מוצרי חלב ישירות מחקלאים שמגדלים חיות משק באופן לא מתועש. ודגי ים ישירות מדייגים.


  • תאריך: 12.07.2022. 20:00
  • מקום: פרדס חנה כרכור, ישראל (מפה)
  • מידע נוסף: פרטים סופיים יתקבלו לאחר ההשמה