סדנת שף ואדי ניסנאס.
סדנת קיץ קרירה וטעימה. אצלכם בבית או במשרד .

חם! המלפפונים אוהבים את החום, כך גם אני.
האבטיחים משגשגים ומתוקים, המשמשים השנה מתוקים במיוחד .
ערמות צבעוניות של ענבים ואפרסקים, לוביה, במיה ועוד .
וכל היופי הזה. וכל השפע נמצא בשוק.
ואתם? רוצים לחגוג את השוק ואת השפע?

את המטעמים ואת חומרי הגלם? להבין מה עושים עם פריקי.
איך מתפוח אדמה פשוט אפשר להוציא מעדן שאין שני לו?
איך להשתמש באבן יוגורט.
מה עושים עם חרוש??
אבל הפעם, השוק מגיע עד אליכם.  
הביתה לחגיגת יום הולדת . למשרד כארוע חברה או ליער והיכן שתבחרו.
שף וואדי ניסנאס
נכיר את חומרי הגלם. נלמד על ההכנה של הכל וניצור יחד ארוחה מהממת צבעונית ומשביעה
נתן לקיים סדנאות בכל מקום בארץ ל 6-25 משתתפים.
תפריט לדוגמא:
  • סלט תפוחי אדמה באפיית לילה בווינגט שום אפוי ורוזמרין הבר
  • פריקי באלאדי
  • מנזלה – תבשיל חצילים וחומוס בעגבניות העונה
  • סלט מלפפוני קיץ משמש באלדי ופירות אלה ארץ ישראלית .
  • סלט עדשים מונבטות גזר שרוף ושומר הבר .
  • לחם שטוח מחמצת קמח מלא קשה בדיבס חרובים
  • קרפציו ירקות שורש אפויים
  • קישואים "שרופים" עם גרידת אבן יוגורט
  • חליטת "טוניק" טבעית מעשבי תיבול מקומים
הסדנה צמחונית ויכולה להיות מותאמת גם לטבעונים וגם לאוכלי כל
לפרטים נוספים והרשמה צרו קשר 050-7640039